پرسش ها و پاسخ ها
توجه! شما می توانید در این بخش پرسش ها و یا مشکلات خود را از طریق فرم ارسال پرسش در این صفحه با پزشکان کلینیک در میان بگذارید و پاسخ مناسب دریافت نمایید.

توصیه های مهم در تغذیه بیماران سکته مغزی

رعایت رژیم غذائی در کاهش خطر سکته مغزی مجدد و بهبود شرایط عمومی بسیار بسیار حائز اهمیت است ،انجمن فلب و عروق و سکته مغزی امریکا توصیه های کلی زیر را ارائه نموده است:
1-مصرف زیاد میوه و سبزیجات در طول روز
2-استفاده از غذاهای چند غله و پر فیبر
3-مصرف ماهی دو بار در هفته
4- پرهیز از غذاهای پر چرب (بویژه حاوی چربیهای اشباع و توافق)
5-گوشت قرمز و یا سفید را بدون پوست و بصورت پخته (یا با روغن بسیار کم)اماده کنید
6-از لبنیات کم چرب استفاده کنید
7-از شکر و نوشابه های شیرین تا حد امکان کمتر استفاده کنید (کمتر از kcal 150برای مردان و 100 kcal برای زنان در روز )
8- مصرف مشروبات الکلی را کاهش دهید
به علاوه بهتر است  غذا به تکه های کوچک و نرم که راحت تر بلیده می شوند تبدیل شود
سعی شود از غذاهایی که مورد علاقه بیمار است استفاده شود . بکارگیری ادوی های مختلف و قراردادن وعده های غذایی کوچک و سالم ( snack)    در بین وعده های اصلی می تواند در افزایش اشتها مفید باشد.
از میوه های مغزدار مانند بادام ، پسته و فندق بطور منظم استفاده کنید. مصرف نمک را تاحد 2.5 گرم در روز ( یک قاشق چایخوری کامل ) محدود کنید.
از افزایش وزن اجتناب کنید و بدین منظور کالری مصرفی روزانه خود را محدود نمائید و بیشتر فعالیت کنید.




Article Rating

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.

ثبت نظر

نام

ایمیل

وب سایت

جستجو در پرسش ها و پاسخ ها
پرسش و پاسخ ها

کانال تخصصی سکته مغزی

هشدار! کلینیک تبسم (توانبخشی بیماران سکته مغزی) شعبه دیگری ندارد


توجه: هرگونه سوء استفاده از نام کلینیک تبسم (با مدیریت و درمان دکتر روزبه کاظمی از سال ۱۳۸۷) و یا آرم ثبت شده و یا اعلام نام دکتر، پروفسور و ... به عنوان عضو کلینیک تبسم در سایت و یا وبلاگ های به غیر از سایت رسمی تبسم (با آرم ثبت شده به شماره ۱۸۲۱۱۸) غیرقانونی بوده و پیگرد قضایی خواهد داشت.