اخبار و تازه ها

تشدید میگرن با مصرف سوسیس وکالباس و نوشیدنی های رژیمی

20 مهر 1396 10:07 | 0 نظر
یک فوق تخصص سردرد، گفت: مصرف سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کند. دکتر حسین انصاری در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی سردرد، اظهارداشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن …
تصاویر پیوست
منابع
امتیاز دهید:
Article Rating | امتیاز: با 0 رای

نام

ایمیل

وب سایت

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.

کانال تخصصی سکته مغزی

هشدار! کلینیک تبسم (توانبخشی بیماران سکته مغزی) شعبه دیگری ندارد


توجه: هرگونه سوء استفاده از نام کلینیک تبسم (با مدیریت و درمان دکتر روزبه کاظمی از سال ۱۳۸۷) و یا آرم ثبت شده و یا اعلام نام دکتر، پروفسور و ... به عنوان عضو کلینیک تبسم در سایت و یا وبلاگ های به غیر از سایت رسمی تبسم (با آرم ثبت شده به شماره ۱۸۲۱۱۸) غیرقانونی بوده و پیگرد قضایی خواهد داشت.