اخبار و تازه ها

۵ خاصیت بهداشتی میوه و سبزی نارنجی رنگ در بدن

24 بهمن 1396 21:38 | 0 نظر
مزایای سلامتی ۵ میوه و سبزی نارنجی رنگ را بشناسید بتاکاروتن، رنگ ‌دانه ‌ای است که باعث رنگ نارنجی غذا می ‌شود. بتاکاروتن، زمانی که وارد جریان خون می ‌شود، به ویتامین آ تبدیل‌ شده و به محافظت از بدن در برابر سرطان و بیماری‌ های قلبی‌ عروقی کمک‌ می ‌کند، سیستم ایمنی را تقویت …
تصاویر پیوست
منابع
امتیاز دهید:
Article Rating | امتیاز: با 0 رای

نام

ایمیل

وب سایت

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.

کانال تخصصی سکته مغزی

هشدار! کلینیک تبسم (توانبخشی بیماران سکته مغزی) شعبه دیگری ندارد


توجه: هرگونه سوء استفاده از نام کلینیک تبسم (با مدیریت و درمان دکتر روزبه کاظمی از سال ۱۳۸۷) و یا آرم ثبت شده و یا اعلام نام دکتر، پروفسور و ... به عنوان عضو کلینیک تبسم در سایت و یا وبلاگ های به غیر از سایت رسمی تبسم (با آرم ثبت شده به شماره ۱۸۲۱۱۸) غیرقانونی بوده و پیگرد قضایی خواهد داشت.