چهارشنبه، 23 آبان 1397 |

چطور جلوی قهوه ای شدن سیب بریده را بگیریم؟

20 تیر 1397 16:38 | 0 نظر | 23 بازدید | امتیاز: با 0 رای
وجود ماده ای به نام اکسیداسیون در سیب دلیل قهوه ای شدن آن بعد از بریده شدن است اما روش های ساده و سریعی وجود دارد که از قهوه ای شدن سیب جلوگیری می کند. چطور جلوی قهوه ای شدن سیب بریده را بگیریم؟ فقط در پنج دقیقه، با مقداری آب ، وسایل ساده تکه …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.