جمعه، 25 آبان 1397 |

محصولات دریایی و تاثیر آن بر سلامت و پیشگیری از انواع بیماری‌ها

20 تیر 1397 19:51 | 0 نظر | 23 بازدید | امتیاز: با 0 رای
مصرف آبزیان به‌ویژه ماهی در سبد غذایی ایرانیان در مقایسه با بسیاری از کشورهای از جایگاه مطلوبی برخوردار نیست و این مساله ضرورت آگاه‌سازی جامعه نسبت به خواص تغذیه‌ای محصولات دریایی و تاثیر آن بر سلامت و پیشگیری از انواع بیماری‌ها را دو چندان کرده است مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.