دوشنبه، 2 اردیبهشت 1398 |

خواص گیاه کاکوتی

16 بهمن 1397 20:56 | 0 نظر | 36 بازدید | امتیاز: با 0 رای
در بسیاری از مناطق ایران از گیاه کاکوتی به عنوان چاشنی به همراه ماست، دوغ و سایر فرآورده های لبنی استفاده می شود. در ادامه به برخی از خواص متنوع این گیاه با ارزش اشاره خواهیم نمود. کاکوتی با نام علمی Ziziphora Clinopodioides از خانواده نعناعیان (Lamiaceae) گیاهی علفی، یکساله با ساقه کوتاه به ارتفاع …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.