دوشنبه، 29 مهر 1398 |

طرز تهیه بستنی بدون شکر

16 بهمن 1397 20:33 | 0 نظر | 43 بازدید | امتیاز: با 0 رای
بستنی بدون شکر نوعی دسر سرد رژیمی است که برای شیرین کردن آن از طعم دهنده‌های طبیعی نظیر عسل یا قند طبیعی میوه استفاده می‌شود. قند و شکر صنعتی یکی از عوامل اصلی بروز دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی هستند. شیرین کننده‌هایی مانند عسل یا قند طبیعی موجود در میوه‌ها از جمله جایگزین‌های شکر هستند …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.