شنبه، 29 تیر 1398 |

طرز تهیه ترشی هلو با تمر هندی

19 تیر 1398 12:24 | 0 نظر | 7 بازدید | امتیاز: با 0 رای
مواد لازم هلو رسیده و سفت 1 کیلوگرم تمر هندی 500 گرم سرکه 750 میلی لیتر (معادل 3 پیمانه) شکر 300 گرم دستور تهیه سرکه و تمر هندی را در ظرفی مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ۱۲ ساعت بماند تا تمر هندی در سرکه حل شود. سپس مخلوط را از صافی عبور دهید …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.