یکشنبه، 17 فروردین 1399 |

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه

23 بهمن 1398 12:01 | 0 نظر | 31 بازدید | امتیاز: با 0 رای
دمنوش زیره سیاه را روی حرارت ملایم و در قوری چینی تهیه کنید. این دمنوش را می‌توانید نیم ساعت قبل یا بعد از غذا مصرف کنید و از خواص بی‌شمار آن برای سلامتی بهره‌مند شوید. طرز تهیه دمنوش زیره سیاه، خواص و طریقه مصرف کاهش وزن، گوارش سالم‌تر، از بین بردن نفخ شکم، خوابی آرام …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.