جمعه، 22 فروردین 1399 |

مراحل سالم سازی سبزیجات و میوه جات برای عدم انتقال ویروس کرونا

10 اسفند 1398 10:44 | 0 نظر | 111 بازدید | امتیاز: 5 با 3 رای
مردم بهتر است سوسیس، کالباس،آجیل، تخمه، تنقلات و خشکبار را بسته بندی نشده استفاده نکنند چون این مواد غذایی در معرض هوا قرار می گیرند و با دست برخورد دارند و احتمال این وجود دارد که آلوده باشند مهندس سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت انجام داده و …


امتیاز دهید Article Rating
نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.